Behandelingen

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft een rustgevende uitwerking op de organen en geest. Omdat er tijdens deze behandeling niet gepraat wordt kun je jezelf laten meevoeren op de ontspannende muziek en ervaar je een diepe ontspanning.

Hormoonbehandeling

Wij behandelen ook hormonale klachten. Omdat de hormoonklieren een samenwerkend systeem is en invloed op elkaar hebben, behandelen wij ze alle zeven.

Metamorfose massage

‘Worden wie we zijn’ met behulp van een metamorfosemassage.
Het is een zachte energetische massage die gegeven wordt aan voeten, handen en hoofd. Daarmee kunnen blokkades in onze levensenergie ‘gezien’ en opgelost worden. Waardoor je weer verder kunt.

Spierblessure

Een oppervlakkige behandeling kan gegeven worden bij alle andere klachten. Bijvoorbeeld een spierblessure of een soort uitslag op de huid.

Meridiaanbehandeling

Een meridiaan behandeling wordt gegeven als er meerdere klachten zijn die over een meridiaan lopen. Zodat de hele meridiaan op de voet wordt behandeld. (een meridiaan is een energie baan in het lichaam).

Breussmassage

Een Breussmassage is een fijngevoelige, energetische rugmassage die gegeven wordt op de wervelkolom. Door de aparte kruiden olie die door de huid trekt, is deze massage heel goed voor de tussenwervelschijven en kan psychische, energetische en lichamelijke blokkades opheffen.

Wilt u meer informatie of wilt een afspraak maken? Bel dan naar 06-27180344 of vul het contactformulier in.